Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

AD MOBILITEITSERVICE

Het gebeurt zelden, maar autopech kan op de meest onhandige momenten roet in het eten gooien. Voor de automobilist die liever niet met pech komt te staan, is er de AD Mobiliteit Service. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.


WAAR KUNT OP REKENEN IN GEVAL VAN AUTOPECH?

De AD Mobiliteit Service garandeert dag en nacht vakkundige hulp in geval van pech. We streven er altijd naar het mankement direct te repareren. Lukt dit niet, dan wordt uw auto naar het dichtstbijzijnde AD Autobedrijf gebracht. Ook vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden, mocht de reparatie niet direct uitgevoerd kunnen worden.

WAT KOST DE MOBILITEIT SERVICE?

U kunt de AD Mobiliteit Service afsluiten voor €49,50 per jaar met Nederlandse dekking, woonplaats en buitenland. Het AD netwerk strekt zich echter uit over een groot deel van Europa. Dit betekent dat u ook zorgeloos kunt kiezen voor dekking in het buitenland, waarbij zowel hotel­overnach­tingen als verschillende vormen van vervangend vervoer verzekerd zijn. Daarnaast biedt het AD netwerk een internationale garantie van twee jaar op onderdelen en reparaties.DE VOORDELEN VAN AD MOBILITEITSERVICE

Meer informatie kunt u vinden op deze pagina.
icon history -1

"