Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer

Telefoon: 0570 - 651332


Ligier Brommobielen

JDM Brommobielen

Garage Wolters voert het dealerschap van Microcar rijbewijs-vrije auto's voor de regio Deventer, Zutphen en Raalte e.o. en heeft in voorgaande jaren een goede reputatie opgebouwd in de wijde omgeving van Deventer.

Erkenning van Vakmanschap

Dit uit zich in een algemene waardering voor het vakmanschap van Garage Wolters en tevens de toekenning van het "Erkend Reparateur" van JDM. Deze erkenning betekend dat altijd de juiste gereedschappen en reserve onderdelen voor een JDM voertuig aanwezig zijn.

Vanwege het Erkend Reparateurschap heeft Garage Wolters ook het vertrouwen verworven van JDM om alle mogelijke garantie werkzaamheden uitvoeren.

Invalidenvoertuig

Mocht u interesse uitgaan naar het invalidenvoertuig JDM City(®), bent u bij ons op het juiste adres. Op aanvraag kunnen wij u alle informatie toesturen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze garage.

Met de JDM City is rijden binnen en buiten bebouwde kom, fietspad, trottoir en b.v. het voetgangersgebied van Deventer toegestaan. Polyester carrosserie, groot aantal aanpassingen mogelijk!

icon history -1

"