Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen
Winterbanden Actie

Sponsor Actie De Kuip

Factuur Garage Wolters levert geld op voor Gemeenschapshuis De Kuip

Door bezuinigingen bij de overheid en gemeentes lopen subsidies op buurthuizen en andere maatschappelijke doelen terug. Voor velen een reden om opzoek te gaan naar andere financiŽle bronnen. Sponsorbijdrages worden daarom steeds belangrijker!

Gemeenschapshuis De Kuip is erin geslaagd een unieke sponsorovereenkomst aan te gaan met Auto Vakmeester Wolters in Deventer-Colmschate. Als lokale ondernemers droegen de heren Wolters altijd De Kuip al een warm hart toe, maar zochten zij nu een manier om hier nog meer vorm aan te geven. En dat is gelukt! Daarbij is de hulp van bezoekers van De Kuip van essentieel belang.

Als zij hun auto voor onderhoud en reparatie bij Auto Vakmeester Wolters aanbieden, dan is hun factuur geld waard voor De Kuip!

Sinds kort hangt er namelijk een speciale sponsor-brievenbus nabij de bar van Gemeenschapshuis de Kuip. Hierin kan men persoonlijk een (kopie-) factuur van Auto Vakmeester Wolters achter laten.

Twee keer per jaar wordt de brievenbus geleegd en worden de factuurbedragen exclusief BTW bij elkaar opgeteld. Van dit totaalbedrag wordt 4% als sponsorbijdrage door Auto Vakmeester Wolters aan de Kuip uitbetaald. Voertuig- en schadefacturen en facturen van vůůr 01-01-2016 zijn echter uitgezonderd van deze actie.

Dus: Help Auto Vakmeester Wolterss de Kuip te helpen!

Voor meer informatie en vragen over deelname kunt u contact opnemen met ons, telefonisch via 0570-651332, of met De Kuip, Bloemendalsweg 1b in Colmschate, telefoon 0570-651410 of kijk op de website www.de-kuip.nl.

icon history -1

"