Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Autovakmeester

Garage Wolters is een Autovakmeester

Vertrouwd onderhoud bij Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester Wolters dicht bij u in de buurt.

Autovakmeester Service

Onze Autovakmeesters zorgen, door regelmatig onderhoud aan uw auto, dat deze altijd betrouwbaar is en in topconditie blijft. Geen piepende remmen, banden die grip verliezen of een v-snaar die het uitschreeuwt. Wij werken altijd volgens fabrieksvoorschriften. Tijdens een onderhoudsbeurt verversen wij de motorolie en worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen.

Daarnaast controleren onze Autovakmeesters altijd of onderdelen versleten zijn. Mocht dat het geval zijn, dan overleggen we eerst met u voordat er een nieuw onderdeel geplaatst wordt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien krijgt u bij iedere vorm van onderhoud 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dat is echte service.

Garage Wolters is een Autovakmeester

Duidelijk over Kosten

Eerlijk, open en transparant. Wij doen wat we beloven. Zeker qua kosten. U krijgt van ons altijd vooraf een opgave van de kosten. Nooit achteraf. Mochten er tijdens een controle defecten aan het licht komen, dan laten wij u dit direct weten en verhelpen niets zonder uw toestemming. Daar kunt u op vertrouwen. U betaalt alleen voor ons vakmeesterschap, nooit teveel. Gewoon wat uw auto echt nodig heeft.

Geschiedenis Autovakmeester

Alhoewel Autovakmeester pas kort zijn intrede heeft gemaakt als garageformule, heeft het al wel een rijke geschiedenis onder de naam: AD Autobedrijf. Met bijna 5.000 garages spreidt het netwerk zich uit over heel Europa. In Nederland staat AD Autobedrijf net als in de rest van Europa bekend om zijn betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, bij AD Autobedrijf kon u met ieder merk terecht.


icon history -1

"