Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Garage Wolters

Universeel

Auto Vakmeester Wolters is een universeel garagebedrijf. Dat wil zeggen dat ze geen verbinding of verplichting heeft aan een automerk of -importeur.

De hoofdactiviteit is het onderhouden en repareren van alle merken auto's.


Garage Wolters Promotie Film


RDW Erkenning

Auto Vakmeester Wolters is een officieel door de RDW erkend bedrijf. Het RDW-erkenningsschild voor de voertuigbranche laat zien dat het bedrijf door de RDW erkend is. De erkenningsstickers geven de strekking van de erkenning aan.

Auto Vakmeester Wolters is een officieel erkend APK-keuringstation en is daarmee bevoegd om milieukeuringen zoals de 4-gastest en roetmeting uit te voeren.

Tevens is Auto Vakmeester Wolters een RDW erkend bedrijf voor afgifte van vrijwarings-bewijzen. U weet dan zeker dat het voertuig niet meer op uw naam staat en wordt de automatische wegenbelasting betaling stop gezet.

Auto Vakmeester Wolters is ook een RDW erkend adres voor de schouwing van uw brommobiel gegevens.

De vertrouwde rood-witte en groen-witte schilden zijn komen te vervallen.


Registratie Kilometerstand

Ieder erkend garagebedrijf, dus ook Auto Vakmeester Wolters, moet bij iedere reparatie of onderhoudsbeurt waarbij de factuur hoger uitvalt dan €150,- de kilometerstand registreren. De Nationale Autopas, kortweg NAP, de onafhankelijke instantie in Nederland die de kilometerstanden van auto’s registreerde bestaat niet meer en heeft per 1 januari 2014 haar gehele tellerstanden database overgedragen aan de RDW.

Het voordeel van de overgang is dat alle erkenningshouders (dus niet alleen de NAP-leden) tellerstanden moeten registreren. Daardoor wordt de tellerstandenreeks in het kentekenregister steeds vollediger en betrouwbaarder en wordt de mogelijkheid om te frauderen steeds kleiner.

Het NAP label is dus niet langer een kwaliteitslabel van uw garagebedrijf maar is nu een kwaliteitslabel van een voertuig geworden!


Dealer Microcar

Auto Vakmeester Wolters voert het dealerschap van Microcar rijbewijs-vrije auto's voor de regio Deventer, Zutphen, Raalte e.o.


Dealer JDM

Auto Vakmeester Wolters is tevens Erkend Reparateur van JDM rijbewijs-vrije auto's voor de gemeenten Deventer, Raalte, Olst/Wijhe en Voorst e.o. We hebben altijd de juiste gereedschappen voor uw JDM voertuig beschikbaar.


Dealer Ligier

Auto Vakmeester Wolters voert het dealerschap van Ligier rijbewijs-vrije auto's voor de regio Deventer, Zutphen en Raalte e.o. en heeft in voorgaande jaren een goede reputatie opgebouwd in de wijde omgeving van Deventer.


Reparateur Aixam

Auto Vakmeester Wolters is een ervaren Reparateur van Aixam Brommobielen en heeft altijd de juiste gereedschappen en reserve onderdelen voor uw Aixam voertuig.

Auto Vakmeester Wolters heeft het vertrouwen verworven van vele Aixam rijders door alle mogelijke reparaties vlot en kundig af te handelen.


Autovakmeester

Het bedrijf is kleinschalig van karakter en is aangesloten bij de organisatie van Autovakmeester. Deze organisatie steunt de universele garage door o.a. cursussen op het gebied van techniek en management, reclame acties, aanbiedingen van kwaliteitsonderzoek tegen scherpe prijzen. Regelmatig worden er nieuwe acties georganiseerd.


Erkende Reparateur

Auto Vakmeester Wolters is officieel (europees) erkende reparateur. Met de verwerving van dit kwaliteitslabel onderstreept het AD Autobedrijf Auto Vakmeester Wolters een betrouwbare partner te zijn voor al zijn relaties.

Het bedrijf is aan de hand van 55 verschillende criteria grondig getest. Autodistribution International waakt erover dat het kwaliteitsniveau bij alle erkende AD Autobedrijven op hetzelfde, hoge peil blijft staan.


Locatie en Opening

De garage is gelegen aan de Oude Oxersteeg 3, tussen de wijken Roessink en Bramelt in de gemeente Deventer op korte afstand van de A1 afslag Deventer-Oost. Op de plattegrond kunt u zien waar.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag  :  08:00 tot 17:00
 (12:00 - 13:00 pauze)
Zaterdag :  09:00 tot 12:00
Zondag :  Gehele dag gesloten.

icon history -1

"