Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Prijsuitreiking garagepaspoort-actie AD Autobedrijven

Naar aanleiding van de garage paspoortactie hebben de gezamenlijke AD Autobedrijven in de regio een aantal prijzen verloot onder haar klanten die mee hebben gedaan aan deze actie. Op 31 oktober ontvingen de winnaars hun prijs.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie nam de familie Küttschruitter uit Deventer uit handen van Auto Vakmeester Wolters de 1e prijs, een geheel verzorgde stedentrip t.w.v. € 750,- in ontvangst. Verder werden er onder de klanten van de gezamenlijke AD Autobedrijven 4 AD Onderhoudsbonnen t.w.v. € 250 verloot en 8 dinercheques t.w.v. € 120,-.

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. De AD Autobedrijven zijn een begrip in de regio en zijn al jaren een betrouwbaar adres voor de verkoop van nieuwe auto's of een betrouwbare occasion. Tevens voeren zij onderhoud en reparatie aan alle merken auto´s uit. Met behulp van de nieuwste diagnose apparatuur wordt service en totaal onderhoud geboden. U moet hierbij denken aan het uitlezen van de auto's, kleine- en grote onderhoudsbeurten, verversen van de airco-systemen, het spoelen van automaat transmissies systemen maar ook voor de APK en de op het moment zeer actuele winterbanden.


APK Actie

De voordelen van het AD Autobedrijf nog even op een rij:

Op de foto: winnaar van de hoofdprijs voor het pand van Auto Vakmeester Wolters.

icon history -1

"