Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Disclaimer

De gegevens over Auto Vakmeester Wolters op deze website zijn uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Auto Vakmeester Wolters te verstrekken met betrekking tot verkochte producten en te leveren diensten.

De gepresenteerde informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden.

Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze site kan Auto Vakmeester Wolters niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid. Tevens kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die u hierop aantreft.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie hierop gepresenteerd.

Deze website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Auto Vakmeester Wolters is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

Auto Vakmeester Wolters wijst de bezoekers met nadruk erop dat vertoonde kleuren, afhankelijk van de scherminstelling, sterk kunnen afwijken van de werkelijkheid. Foldermateriaal is beschikbaar en kan op aanvraag per post worden opgestuurd.

icon history -1

"