Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Garage Wolters en de BOVAG

Auto Vakmeester Wolters is een universeel garagebedrijf. Dat wil zeggen dat ze geen verbinding of verplichting heeft aan een automerk of -importeur. De hoofdactiviteit is het onderhouden en repareren van alle merken auto's.

Auto Vakmeester Wolters is lid van de Bovag, lidnummer 27295. Bij de BOVAG zijn de meeste merkonafhankelijke (ongebonden) autobedrijven aangesloten. Merkonafhankelijke autobedrijven verkopen, onder­houden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords 'merkonafhankelijke' adviseurs voor de consument.

De BOVAG besteed zeer veel tijd en aandacht aan bewaking van de kwaliteit van de leden. Periodieke controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit. De leden zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Zij beloven de volgende gedragscode zwart op wit.

Auto Vakmeester Wolters verklaard dat in zijn bedrijf alle werkzaamheden:

  • uitsluitend worden uitgevoerd na toestemming van de klant.
  • helder worden uitgelegd onder overlegging van defecte onderdelen.
  • gespecificeerd worden gefactureerd.
  • uitgevoerd worden volgens fabrieksspecificaties.
  • vallen onder de BOVAG garantiebepalingen.

De BOVAG kan u haarfijn en uitvoerig uitleggen waarom u beter af bent bij het onafhankelijke autobedrijf dan bij een merk gebonden dealer of bij een autobedrijf dat niet aangesloten is bij de BOVAG. De BOVAG geeft uitleg op haar website ter ondersteuning van de 3300 onafhankelijke autobedrijven waarvan Auto Vakmeester Wolters graag uw onafhankelijke garagebedrijf wil zijn.

icon history -1

"