Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Reparaties

All-Round Reparateur

Bij Garage Wolters kunt u terecht voor alle mogelijke reparaties. Autoschade, klein of groot, of voor een ruitbreuk, wij zullen u altijd tot dienst zijn. Garage Wolters heeft de kennis en de ervaring. Wij zijn eenvoudig bereikbaar, onze werkplaats is nabij het winkelcentrum Flora (Deventer-Colmschate). Er is een bushalte recht tegenover onze garage. Indien gewenst kunnen wij u van een leenauto voorzien tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt.

Onze allround autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.

Heeft u het gevoel dat uw auto niet helemaal in orde is, bel of kom gewoon zo snel mogelijk langs voor een deskundig advies. Door uitstel van een (kleine) reparatie kan de uiteindelijke schade soms flink uit de hand lopen.

Internationale Garantie in 24 Landen

Het internationale AD Netwerk biedt een internationale garantie van 24 maanden op alle reparaties en onderhoud die bij een AD Autobedrijf worden uitgevoerd. Deze garantie dekt onderdelen en uurloon, in alle landen waar een netwerk van AD Autobedrijven operationeel is. Het gaat om de volgende landen: BelgiŽ, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, ItaliŽ, Letland, Litouwen, Malta, Marokko, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, TunesiŽ, Turkije, Zweden en Zwitserland.

Deze garantie geldt alleen als uw auto een goede staat van onderhoud kent, zoals voorgeschreven door de autoconstructeur of de onderdelen­fabrikant. Heeft u vragen over de internationale AD Garantie, kom dan eens langs bij Auto Vakmeester Wolters, uw AD Autobedrijf.

Leenauto? Wel zo Handig!

Indien nodig kan Garage Wolters tegen een geringe vergoeding een leenauto ter beschikking stellen. Denk u er wel aan dat door te geven indien u een afspraak maakt voor een reparatie.

Liever met de Bus of Trein? Er is een bushalte van Syntus recht voor onze garage. Treinstation Colmschate-Zuid is slechts 10 minuten lopen.

Zorgeloze Schadeafhandeling

Indien van toepassing zal Garage Wolters de schade afhandelen met verzekeringmaatschappijen. Door nauwe samenwerking met een Schadegarant erkent schade-bedrijf betekent dit voor U dat de schade op dezelfde manier afgewerkt wordt als bij het schadebedrijf wat door uw verzekeraar geadviseerd wordt. Denk hierbij aan eigen risico, het gebruik vervangend vervoer enz. Voordeel voor u is dat wanneer er naderhand problemen mochten ontstaan er geen discussie ontstaat wie het probleem heeft veroorzaakt, het schade-bedrijf of de garage. Garage Wolters is dan de enige partij waar u mee van doen heeft, u zult dus nooit tussen twee partijen heen en weer worden geslingerd.

icon history -1

"